Siten använder cookies och geografisk positionering för att förbättra användbarheten och göra innehållet mer relevant för dig. Läs mer här

Spela i band

Välkommen till The Tube – Studieförbundet Vuxenskolans (SV) musiksatsning!

Namnet The Tube är inspirerat av slangordet för tunnelbana som används flitigt i England, och namnet symboliserar resandet – och i vårt fall resandet i musikens värld. När man börjar med musik och plockar upp sitt första instrument, en mikrofon, börjar slå på en trumma eller provar sig fram med musikprogrammet på datorn för första gången så börjar man på sätt och vis en resa – och den resan har självklart stationer. Här är några stationer som du kanske redan varit på eller är på väg till:

• replokalen
• studion
• giget
• skivpressning
• marknadsföring

Och fler finns det! Faktum är att de aldrig tar slut. Men vilka stationer du än stiger av på så finns vi där – vi finns nämligen över hela landet och hjälper band och musikgrupper med allt från replokaler och gig till inspelningar, tips och kontakter! Alla musikstilar är välkomna och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller en rutinerad musiker.

För att samarbeta med oss startar man en studiecirkel hos Studieförbundet Vuxenskolan. Att starta studiecirkel kostar ingenting. Ring eller maila någon av oss musikkontakter:

Daniel Palm, daniel.palm@sv.se 031-26 55 70 (Partille)
Johan Bergqvist, johan.bergqvist@sv.se 0722-00 36 51 (Mölndal)
Anders Lennerås, anders.lenneras@sv.se 0722-301574 (Mölndal)
Lella Gislén, lella.gislen@sv.se 0322-104 05 (Alingsås)
Therese Hjort, therese.hjort@sv.se 0302-158 58 (Lerum)

Mer information hittar du också på www.thetube.se

Välkommen till The Tube – nu åker vi!