2017-04-17

Nu är vi 50 år!

I år 2017 fyller vi 50 år och det firade vi häromdagen med tårta på våra kontor.

Vi efterfrågade era bästa minnen på vår Facebooksida och fick bland annat in dessa fina minnen:


Grattis alla på SV Halland och tack för att jag fick förtroendet att jobba upp musikverksamheten inom äldrevården. 2010 - 2013. Plus åren därefter som pensionär.

Tommy Leijon


Så många cirklar jag varit med i och många har jag varit cirkelledare för, många år i styrelsen ordf. m.m. detta har givit mig många fina kontakter med härliga människor, tänk vad detta har givit mycket, tack SV för alla dessa möten.

Gunilla Svensson 

 

Grattis SV och tack från Falkenbergs Fontanhus/Ung aktiv kraft för ert fina stöd för "våra" ungdomar i studiecirkeln Arbete och Livskunskap.

Jonas Lidström 

 

När vi hade utbildningar för invandrare någon gång i börjar av 2000 talet hade vi en deltagare som efter praktik som jag fixat fick jobb. Han sa Ulla dej jag glömmer aldrig

Ulla Rickardsson

 

Det känns som att jag varit med och haft roligt alla åren, men det var väl först i slutet av 1980-talet som jag blev aktiv. Extra roligt var t.ex då vi åkte till Stockholm för att lära stockholmarna att elda påskbrasa.

Dan Öjvind Gasstorp

 

Hej på er alla. Jag har varit med under 30 av dessa 50 år. En fantastisk tid med många, många fina minnen och möten med människor.

Hade möjlighet att få arbeta med många stora projekt varav "Mormor och Morfar i skolan" var ett av alla som gav mig väldigt mycket tillbaka i mötet mellan den yngre och äldre generation.

Alla miljöprojekt,som är lika aktuella idag, det var en härlig och lärorik tid på SV.

Grattis, och lycka till med verksamheten framöver. 🎂🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

Sonja Nilsson

 

För 35 år sedan fixade SV ett uppträdande för Vi Unga på Vallås. jag visste bara att det skulle komma 2 roliga killar. Det var Stefan och Krister som kom. De trodde det var vuxna de skulle uppträda för, så efter 10 min. försening hade de stöpt om programmet, och ett 40 tal nöjda barn gick där ifrån.

Benny Enevoldsen

 

Utan er så hade det inte blivit ukulele för mig.Naturligvis med en toppenlärare Tobias Herbertzonn. Grattis

Ulla Birgitta Svensson 

 

Idag träffade jag en studiecirkeldeltagare som berättade för mig att studiecirkeln Tänk Hälsosamt som jag ledde 1990 har sedan dess haft betydelse i hennes liv.

Känner tacksamhet för alla goa möten jag haft med cirkeldeltagare genom åren.

Evy Olsson

 

STORT GRATTIS och tack för alla år av fantastiskt samarbete i Laholms kommun! 

Bernt Svensson