Yoga på slottet

Yoga på slottet

Hälsa & välbefinnande

Christinehof välkomnar alla, även nybörjare, till morgonyoga i juli månad. Kundaliniyoga är en dynamisk form av yoga där andningen står i centrum. Övningarna består oftast av rytmiska, energigivande rörelser i sittande, stående, knästående och liggande ställningar i kombination med många olika slags andningstekniker, fokustekniker, kroppslås och mantran. Du behöver inga förkunskaper för att utöva Kundaliniyoga – kom som du är!

Varje yogapass är utformat för att lösa upp blockeringar på många olika nivåer, så att livsenergin kan flöda fritt. Du jobbar alltid utifrån dig själv och uppmanas att hitta din egen rytm i takt till din andning och din förmåga. Varje kriya (serie yogaövningar) avslutas med en längre djupavslappning samt en meditation.

Syftet med kundaliniyoga är främst att skapa en inre frid så att vi kan vara nöjda med oss själva precis så som vi är. På köpet blir vi mer rörliga och smidiga samtidigt som vi utökar vår styrka och uthållighet!

Magdalena Stensson är internationellt diplomerad Kundaliniyoga- och meditationslärare, instruktör i Medicinsk Yoga samt barnyogalärare. Hon har även studerat yoga och meditation i Indien. 1993 började Magdalena utöva yoga och hon har undervisat i kundaliniyoga och barnyoga sedan 2007.

Förkunskaper
Nybörjare eller van yogautövare - Alla är välkomna!

Material
Ta med egen matta.

Bra att veta
Varje pass varar 75 min.
Pris: 150 kr/pass.
Plats: Christinehofs park (vid dåligt väder inomhus).
Datum: 4-28 juli (tisdag-fredag). Ingen yoga 13 -14 juli.
Tid: 10-11:15 (efteråt kan du ta en förmiddagsfika i slottscaféet)
Info och föranmälan till Magdalena: vranarp57@gmail.com tel: 073 4022449 (minimum deltagare 4 pers.)