Siten använder cookies och geografisk positionering för att förbättra användbarheten och göra innehållet mer relevant för dig. Läs mer här

SV redovisningscentral i Uddevalla söker Löneadministratör

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. SVs redovisningscentral i Uddevalla söker nu en erfaren löneadministratör med flerårig erfarenhet av löneberedning.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar uppgifter som löneberedning, tolkning av kollektivavtal, anmälningar till Collectum, utfärdande av intyg samt förfrågningar från Kronofogden och Försäkringskassan. Som löneadministratör arbetar du med hela löneprocessen för ett antal SV enheter av varierande storlek.
Personliga kvalifikationer

Då tjänsten innebär mycket kontakter med medarbetare inom organisationen förutsätter det att du har lätt att kommunicera, är serviceinriktad och tillmötesgående. Du är noggrann och har god förmåga att strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter. Vi värdesätter även initiativförmåga, god ansvarskänsla och en positiv inställning.

Vi söker dig som

  • har KY utbildning inom lön eller motsvarande
  • flerårig erfarenhet av att självständigt arbeta med liknande arbetsuppgifter
  • har god kännedom om lagar och regler som berör löneområdet
  • har vana att tolka regler och avtal på arbetsmarknaden

Erfarenhet av Hogia Lön Plus och Hogias PBM produkter är meriterande.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningsform: Vikariat på heltid till 31 augusti 2018, med tillträde snarast eller efter överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.
Kollektivavtal: Idea-Unionen.

Vill du veta mer?
Du är välkommen att ringa platsansvarig Karin Back 0708-55 70 98.
Facklig företrädare Unionen: Peter Wiborn,0708-55 30 75.
Din ansökan med CV och löneanspråk vill vi ha senast den 12 mars 2017 till adressen rekrytering.pr@sv.se. Intervjuer sker löpande.