Tidigare SV Live sändingar

Här nedan återfinns tidigare sändningar.

Att nå fler deltagare

I detta avsnittet träffar ni Banar Sabat som jobbar för Centerpartiet.

Nina Larsson, SVs nya förbundschef

I detta avsnitta av SV Live träffar ni SVs nya förbundschef Nina Larsson.

Asylprocessen och vem har rätt att söka asyl - sändes 21/4-2016

I avsnitt två av SV Live fördjupar vi oss i asylprocessen och hur migrationsverket jobbar med asylprocessen och de som söker asyl i Sverige. Lina Brustad, verksamhetsutvecklare asylfrågor och integration samtalar med Magnus Karlsson från Migrationsverket om hur processen fungerar. Vad gör migrationsverket? Vilka är det som kommer till Sverige och hur ser flyktvägen ut?

Sändningen startar strax innan kl. 9 torsdagen den 21 april. Sen kommer Magnus och Lina att samtala i 30 min och sen finns möjlighet att ställa frågor till Magnus via chatten. Fram till kl. 10.00 håller vi chatten öppen. Hoppas så många som möjligt följer oss live och tar chansen att både lyssna och ställa frågor till Magnus.

 

Den digitala deltagaren - sändes 17/3-2016

I premiären av SV Live den 17 mars möter vi Ulrika Knutsson, som arbetar med flexibelt lärande och nätpedagogik i folkbildningen och Peter Sikström, generalsekreterare på SPF. De kommer att samtala om digitaliseringens möjligheter och utmaningar. Digitaliseringens påverkan på samhället och varje individ är här, vare sig vi vill eller inte. Utvecklingen går också väldigt snabbt. Inom samhället och i folkbildningen håller vi i olika hastighet på att ta till oss digitaliseringen och effekterna. Inom folkbildningen behöver vi öka hastigheten för att hänga på deltagare och organisationer. På vilka sätt kan vi mötas och bilda oss digitalt?

Se sändningen i efterhand här: