Djur, natur & miljö, Trädgård, hus och hem

Var florist för en kväll!
Advent står för dörren och det är dags att pynta hemmet.

Denna gång gör vi en dekoration till Advent med både snittblommor, små krukväxter och pynt. Vi har en kort teorigenomgång där vi går igenom varuvård, material, snitteknik, färg och form med mera. Sedan får du skapa fritt av blommor och material som finns på plats, under ledning med av florist. Vi gör avbrott för en fikapaus där du bjuds på fralla och te/kaffe och fortsätter sedan att skapa med nya krafter. Meddela gärna eventuella allergier vid anmälan!

Både nybörjare och erfarna är välkomna till en kväll då vi får använder vår kreativitet, skapar och njuter av härliga blommor.
Tag gärna med oömma kläder, sköna skor och en kasse eller låda att bära hem din dekoration i.

Allt material samt fika ingår!

Ledare: Gunilla Josefsson, frilansande florist. Hon har arbetat med blommor sedan 10 år tillbaka och har erfarenhet av bland annat blomsterkurser, butiksarbete med blomsteruppdrag till glädje och sorg samt föreläsningar.

"Det är en ynnest att få ha blomsterkurser! Att få träffa alla trevliga deltagare som så lyckliga går hem med sina alster. Jag ser fram emot att få träffa dig som vill ha ett avbrott i vardagen, lära något nytt eller komma åter och repetera dina kunskaper och få må bra med blommor!" - Gunillas Blomma Upp.

Självklart följer vi Folkhälsomyndighets rekommendationer och anpassar verksamheten efter dessa! Vi är bland annat färre deltagare uppdelade på två rum och håller avstånd mellan arbetsborden.