Samhälle

Välkommen till ett seminarium - Cultural planning och platsens möjligheter! Den 16 oktober på Garveriet i Floda.

Den som vill komma till dagens seminarium fysiskt är välkommen men vi kommer att erbjuda Dig som iom Corona kanske inte kan komma dit att delta via det digitala verktyget Zoom. Detta kostar 50 kr om du ej är medlem, som medlem är det kostnadsfritt. Länk med inbjudan till Zoom kommer skickas ut till Dig dagen före.

Vänligen meddela (skriv in i notering) eller maila oss på lerum@sv.se) om du är:
• Talare (kostnadsfritt) och vill vara med på lunch + seminarium eller bara seminarium, samt om man vill vara med på pizzakväll (pizzakvällen betalas separat på plats)
• Styrelse och vill vara med på lunch + seminarium eller bara seminarium, samt om man vill vara med på pizzakväll (pizzakvällen betalas separat på plats)
• Medlem (pris se nedan) och vill vara med på lunch + seminarium eller bara seminarium, samt om man vill vara med på pizzakväll (pizzakvällen betalas separat på plats)
• Icke medlem (pris se nedan) och vill vara med på lunch + seminarium eller bara seminarium, samt om man vill vara med på pizzakväll (pizzakvällen betalas separat på plats)

Att bli medlem? Det kostar 200 kr för privatperson att bli medlem och 700 kr för företag/kommuner att bli medlem. Medlemskap betalas separat till: bankgiro 237-1615. Det går också bra att swisha på 123 204 93 02. Märk inbetalningen med ditt namn och ev. organisation samt mailadress. Faktura ordnas vid önskemål. Läs mer på https://www.culturalplanningsweden.org/

Vänligen meddela oss eventuella allergier/kostavvikelser/kostpreferenser.

Seminariet kostar 750 kr, inklusive lunch och fika (medlemmar 625 kr).
Enbart seminarium + fika kostar 500 kr (medlemmar 375 kr). Priserna är inkl. moms.
Efter 1 okt går priset upp med 100 kr inkl moms på samtliga varianter

Anmäl dig här till höger alternativt via mail: lerum@sv.se eller telefon: 0302-158 58

Mer info finner du här