Hantverk & konst, Trädgård, hus och hem

Är du sugen på en förändring men trött på konsumtionshets? Att använda det du redan har är ett hållbart, ekonomiskt och roligt sätt att förnya ditt hem. Ingemar Holst hjälper dig att komma vidare på vägen mot ett mysigt och personligt boende!

Kursen vänder sig till dig som med billiga och enkla medel vill förändra ditt hem, skapa din egen stil och visa din personlighet. Vi kommer att kika på deltagarnas olika miljöer och lyssna på de tankar & funderingar som finns. Idén är att vi ska ha en gemensam dialog där vi inspireras och inspirera varandra.

• Min stil är den rätt eller fel?
• Textilier, att ha eller inte ha?
• Återanvända mormors lampfot?
• Ekonomiskt eller inte?

Plats: Studieförbundet Vuxenskolan Partille
Tid: Måndagar klockan 18:00-20:15, 4 tillfällen
Pris: 1000 kr

Ledare: Ingemar Holst

"Mitt kreativa öga och intresset för färg och form är något som funnits med mig sedan barnsben och är ett arv som jag alltid kommer att bära med mig. Efter många år inom inredningsbranschen startade jag STUDIO1938 hösten 2019, ett företag som skapar olika miljöer där återvinning av befintlig inredning blandas med nytt och second hand. Färgsättningen, mixen av materialen och de udda detaljer ska skapa en miljö som känns personlig och ombonad. Att inredning, människan och dess miljö samspelar är en viktig del och att vara ekonomisk är nyckeln till unik & enkel design.

Färg, form och kreativitet i olika former har alltid varit en stor del av mitt liv, både i arbete och studier. Åren som kostymör på SVT, MTV-studios och Trollywood passade mig som handen i handsken då kreativiteten kom väl till användning. Som inredningssäljare fick jag utveckla mina kunskaper ytterligare då kundernas önskemål var viktiga. Alla mina utbildningar har varit inom det kreativa området gällande färg, form och design, året på Accademia Italiana Moda i Florens, Italien har gjort mig till den person jag är idag."

Välkommen!