Hälsa & välbefinnande, Mat & dryck

Vill du lära dig tillverka den fermenterade grönsaksblandningen kimchi hemma i ditt kök?
Fermenterade grönsaker är, genom sitt innehåll av levande mjölksyrebakterier, probiotika, ett välsmakande och delikat alternativ till apotekets och hälsokostens mjölksyretillskott. Det är riktig super food och är ett gott tillbehör till de flesta måltider!

Med vår onlinekurs i fermenterade grönsaker får du kunskaperna om fermenteringens ädla konst via en gruppträff med andra deltagare och en kursledare i plattformen Zoom.
• Du loggar enkelt och smidigt in och deltar i kursen, med eller utan kamera på, och använder dina egna köksverktyg och inköpta ingredienser vid tillverkningen.
• Vi går igenom varje moment långsamt och demonstrerar hur ni ska gå tillväga.
• Vi ger utrymme för frågor och funderingar mellan varje nytt moment.
• Vi skickar inköpslista, recept och lista på köksverktyg i god tid innan kursen.
• Zoom – mötet startar 20 minuter tidigare så att alla får ordning på tekniken innan kursen börjar.
• Vi tillverkar en burk kimchi som ni sedan får vaka över och sköta om.
• Vi finns dessutom tillgängliga för fermenteringssupport och rådgivning efter kursens slut via mail eller vår Facebookgrupp som ni kan bli medlemmar i.

Tid: onsdag 19/11 Klockan 18.00 – 19.30 (Zoom – mötet startar redan 17.50)
Kostnad: 300 kronor

Inbjudan samt recept kommer måndagen 16/11 så att du hinner inhandla dina ingredienser.

Kursledare: Lisa och Torsten Palm Varmt välkommen!