Hälsa & välbefinnande

MEDIYOGA ONLINE VIA ZOOM
10 tillfällen med start: 23/2
Tisdagar kl 11:15-12:15

Delkurs 1: vecka 8-12
Delkurs 2: vecka 15-19

Inga förkunskaper eller specifik utrustning krävs.

Kursen riktar sig till dig som vill öka ditt välbefinnande, minska din stress och ge dig själv en riktigt omtänksam start på 2021.

VAD ÄR MEDIYOGA
MediYoga- medicinsk yoga är en terapeutisk yogaform utformad för den svenska hälso- och sjukvården. Det är en mjuk och inkännande yogaform där andningen har stort utrymme. Långa, djupa andetag löper som en röd tråd genom hela yogapraktiken. Medveten andning är oerhört effektiv för att motverka stress och spänningar. Passen bygger även på fysiska rörelser, meditation och avslappning. Yogaformen har i studier visat sig ha positiva effekter på bland annat ryggproblem, högt blodtryck, stress, oro och sömnbesvär. Genom yogan kommer du få träna på att lyssna in emot dig själv, lära dig att identifiera dina behov och att lyssna till din kropps signaler. Alla övningar utgår från din kapacitet och kan utföras både sittande på stol eller yogamatta.

INVESTERING
175 kronor för ett pass
690 kronor för en delkurs (5 tillfällen)
1290 kronor för två delkurser (10 tillfällen)

Det går fint att använda Friskvårdsbidrag, vi tar emot Epassi Min Friskvård

ANMÄLAN

Mer info finner du här

Känn dig riktigt varmt välkommen!
Kontakta mig gärna om du vill ha mer information eller har några frågor.
DROP-IN
Drop-In går bra att boka senast en timma innan kursen via mejl: friskvardsyoga@gmail.com

KURSLEDARE
Kursledare är Cecilia Ringedal driver företaget Friskvårdsyoga och är utbildad instruktör i bland annat MediYoga och Yoga Nidra. Cecilia förmedlar yoga med stor närvaro och omtanke och har kurser både live och online. Hon varvar kurser för privatpersoner, företag, föreningar och skolor.