SmåföretagsAkademin: Informationsträff Alingsås

SmåföretagsAkademin: Informationsträff Alingsås

Ekonomi, Data & IT, Kommunikation, information

Välkommen till en träff där vi berättar om SmåföretagsAkademin och samarbetet mellan Alingsås kommun och Studieförbundet Vuxenskolan.

Genom ett brett samarbete med företagsföreningar, kommuner och NyföretagarCentrum har SmåföretagsAkademin skapats. Kurserna är efterfrågebaserade, kostnadseffektiva och genomförs lokalt med välrenommerade lärare från näringslivet. Med ett starkt fokus på företagarens roll och behov erbjuder vi ett antal olika kurser inom allt från e-handel, affärplanering och miljödiplomering.

SmåföretagsAkademin har under några år funnits i Lerum som ett samarbete mellan Studieförbundet Vuxenskolan, Nyföretagarcentrum, Företagarna och FFLK. Genom att vara lyhörd för företagarföreningarnas behov har man kunnat skräddarsy ett intressant kursutbud till låga kostnader. Nu växlar vi upp och startar kurser även i Alingsås, Partille och Mölndal och erbjuder både ett baspaket av kurser, och ett lokalt anpassat utbud.

Mats Magnussons kommer att visa något av innehållet och av de verktyg som ingår i utbildningen affärsplanering. Alla kurser hittar du på www.sv.se - sök Småföretagsakademin.

Varmt välkommen till en kväll där du får veta mer! Vi bjuder på smörgås och kaffe.

I samarbete med Alingsås kommun