Språk

Välkommen till en praktisk kurs i spanska.
Inga förkunskaper krävs!

- Beställ taxi på spanska!
Tänk att kunna känna dig bekväm med att boka taxi i Spanien, att kunna kallprata lite med chauffören, kunna berätta lite om dig själv eller kunna klara av situationer där det uppstår oklarheter.
Själv har jag lärt mig mycket om Spanien och spanjorerna genom att prata med taxichaufförer. Sist fick jag lära mig ett nytt ord: “un dominguero”. Kan du gissa vad det betyder? Vi skrattade och hade roligt under hela färden. Den servicen jag fick får man definitivt inte om man pratar engelska i Spanien.

- Shoppa på spanska!
Vore det inte kul att kunna fråga på spanska om det utvalda plaggets storlek, ta reda på var provrummet ligger och kanske till och med pruta lite? Utmärkt tillfälle att öva på sin spanska!

- Bli ”kung i baren” i Spanien!
Du vill väl komma ett steg vidare än det tråkiga: ”Una cerveza, por favor”, eller hur? Bli ”kung i baren” i stället! Det spanska bar-kulturen är mycket viktig i spanjorernas vardag. Det är där det sociala samspelet pågår. Vet du lite om hur det funkar så kommer du lättare in och kan se fram emot många härliga möten och nya vänner!

Allt detta kan du lära dig med hjälp av några magiska språkinlärningsmetoder!

Du tar med dig ett gott humör och jag bjuder på tapas, ¿vale?

Jag hoppas att få tillbringa tio härliga studietimmar tillsammans med dig!

Bienvenidos / Välkommen!

Kurslitteratur ingår i priset och delas ut på lektionen.
Vid frågor kontakta läraren på 0768 796962

Kursledare: Ewa Bazarnicka – legitimerad lärare med 20 års erfarenhet av språkundervisning