Djur, natur & miljö, Hälsa & välbefinnande

Detta är en liten vandring och övernattningskurs för dig som har egen utrustning men vill testa om den och dina kunskaper håller innan man tar turen till fjället på riktigt.

Under våren arrangerar Naturtid tre stycken kvällskurser i fjällvandring för nybörjare. Detta är en fjärde och avslutande kurs utomhus som går ut på att du ska kunna testa din utrustning och dina nyinskaffade kunskaper på ett tryggt och säkert sätt, innan du ger sdig ut på fjället.

Kursen är öppen för alla men det är ett stort plus om du varit med på någon eller några av de kurser vi tidigare haft under våren.

Turen kommer att genomföras i göteborgsområdet den 4-5 maj. Exakt plats är inte bestämd ännu, men vi kommer sträva efter att vara i ett område som påminner så mycket som möjligt om fjällnaturen.

Du kommer att själv få prova så mycket som möjligt praktiskt, men vi finns där för frågor, vägledning, inspiration och trygghet. Vi kommer att arbeta med alla moment i en fjällvandring och ge mycket tips och trix som kan underlätta en fjälltur.

Pris: 1500kr

Låter detta som något för dig, säkra din plats genom att anmäla dig på www.sv.se/grsydost.

Vid frågor maila: kontakt@naturtid.se eller ring 0768-895840.
www.naturtid.se
kontakt@naturtid.se