Tillbaka

Information Covid-19

Nu har vi gått in i det nya året och vi hälsar er naturligtvis hjärtligt välkomna till en ny termin med oss på Studieförbundet Vuxenskolan! Som ni ju alla känner till har smittspridningen av Covid-19 återigen ökat, och det ser ut som att även 2022 blir ett år där vi får förhålla oss till denna pandemi. Åtminstone inledningsvis.

Som samhällsnyttig folkbildningsorganisation tar vi naturligtvis vårt ansvar i att minska smittspridning. Vi håller oss ständigt uppdaterade kring läget och följer noggrant de rekommendationer Folkhälsomyndigheten satt upp och anpassar våra verksamheter efter dessa. Förutsatt att ingenting förändras till det sämre fortlöper verksamheten som planerat, dock med åtgärder i enlighet med FHM:s råd och rekommendationer. Detta innebär exempelvis ett maxtak på åtta deltagare, fortsatta hygienrutiner och avstånd mellan deltagare.I händelse av ytterligare restriktioner kan vårt utbud komma att ändras, ställas in eller gå digitalt. Vi kommer i så fall att kommunicera detta så fort ett beslut tagits.

I nuläget kommer våra expeditioner att hålla stängt för ej förbokade besök. Men vi finns Givetvis tillgängliga på telefon och på mail som vanligt, för frågor och bokning av möten. Här hittar du kontaktuppgifter för respektive kontor.

Vi ber om att ert tålamod och förståelse för de åtgärder vi behöver ta och ser med förhoppning fram emot en återgång till det normala. Tillsammans håller vi i och håller ut!

Har ni ytterligare frågor kring ovan, tveka inte att kontakta oss!

Med de bästa hälsningar,

Ledning och personal på Studieförbundet Vuxenskolan Göteborgsregionen Sydost