Tillbaka

Skapardagen 2021

- Inspiration för skapande på distans

Välkommen till en digital inspirationskväll för dig som är cirkelledare i de skapande ämnena hos Studieförbundet Vuxenskolan i Skåne och Blekinge!

Årets skapardag är ett tillfälle för dig att inspireras att skapa nytt men också att prova studiecirklar digitalt! Vi befinner oss i en tid där vi inte kan ses så ofta som vi önskat, men där kreativitet kan skapa glädje och gemenskap även online! Med denna kväll vill vi uppmuntra er som håller cirklar att prova att ställa om för att kunna mötas även i dessa tider.  

Skapardagen hålls onsdag den 24 mars klockan 17.30-20.30 i mötesverktyget Zoom.

Under kvällen kommer du få tips och råd om hur du som cirkelledare genomför din cirkel digitalt. Du har också möjlighet att få prova på kreativt skapande i digitalt format genom spännande workshops.  

  • Inledning: Att leda en studiecirkel på distans med Kerstin Liljegren 
  • Workshop #1 MAKRAMÈ med Luna Maria Florencia
  • Workshop #2 VIKA PAPPERSBLOMMOR med Anna María Larsson

Läs mer om programmet, de olika workshopsen och anmäl dig via eventet här >>>

Skapardagen vänder sig till dig som är cirkelledare i de skapande ämnena i Skåne och Blekinge. Kvällen är kostnadsfri och Studieförbundet Vuxenskolan står för material som skickas ut till dig innan kvällen. Sista dag för anmälan är 16 mars – men vänta inte utan anmäl dig redan idag för att säkra din plats! Missa inte detta spännande och inspirerande tillfälle! 

Vill du prova på att använda Zoom innan Skapardagen? Måndag 22 mars klockan 15-16 går Maja och Rebecca från Studieförbundet Vuxenskolan igenom allt du behöver veta. 

Har du några frågor om evenemanget? Hör av dig till 
Maja Gustafsson maja.gustafsson@sv.se / 0708-69 73 39 
Rebecca Sjöstrand rebecca.sjostrand@sv.se / 0760-520154