Tillbaka

Program för Arlöv och Burlöv

 

måndagen den 7 oktober


Föreställning – Trasslet
Trasslet är en föreställning som djupdyker i det som kan vara svårt att sätta ord på. I vår föreställning försöker vi att utforska och tillåta alla känslor.
Klockan 18:00 – 19:30, Mötesplatsen, Dalbyvägen 51, Arlöv


tisdagen den 8 oktober


Sankt Lars Sjukhus - där satt ju dårarna
Sankt Lars sjukhus är en dokumentärfilm som följer fem före detta patienter som berättar öppet om sin tid på sjukhuset. Regissören Mattias Wellander Löfgren har gjort filmen med en ambition att väcka tankar och minska stigmatiseringen kring psykisk ohälsa. Regissören kommer att finnas på plats under filmvisningen.
Klockan 14:00 – 16:00, Arlövs bibliotek, Lommavägen 2, Arlöv


onsdagen den 9 oktober


Information om Burlövs kommuns olika verksamheter
Kort presentation från Växa, Steget, Boendestödet, Träffpunkten, Peak, Magnolian och personligt ombud. Det bjuds på fika.
Klockan 14:00 – 16:00, Kyrkogatan 4, Arlöv


Chatta med psykiatrins politiker
Passa på att ställa frågor eller komma med förslag på förbättringar. Från Region Skånes nämnd för psykiatri medverkar bl a ordförande Per Einarsson (Kd), 1:e vice ordf Charlotte Bossen (C) och 2:e vice ordf Maria Nyman Stjärnskog (S).
Klockan 17:00 – 20:00, chatten hittar du på: skane.se/skaneveckan


torsdagen den 10 oktober


Charlie Eriksson - Aldrig ensam
Charlie Eriksson, Årets föreläsare 2016, kommer till Burlöv. Mottot för Aldrig Ensam är att ingen ska behöva leva med psykisk ohälsa i hemlighet. Charlie är en stor förebild för många och har lyckats sätta ord på något så tabubelagt som psykisk ohälsa.
Klockan 14:00 – 16:00, Mötesplatsen, Dalbyvägen 51, Arlöv


fredagen den 11 oktober


Picknik på Möllan
Kom o besök trädgården uppe vid Kronetorps mölla. Vi bjuder på fika i en avkopplande miljö. Möllans trädgårdsvänner fick årets miljöpris 2017.
Klockan 14:00 – 16:00, Dalbyvägen 63, Arlöv