Tillbaka

Migrationsinfo för alla

Forskning och statistik om integration och migration i Sverige.

Har du någon gång hört eller läst något om invandring och tänkt: Stämmer det verkligen? Hur ligger det till egentligen? Då är Migrationsinfo för alla något för dig. Boken är fylld av relevant statistik, klargörande fakta och sammanfattningar av forskningsläget.

Studieförbundet Vuxenskolan samarbetar med Fores om att ta fram skriften Migrationsinfo för allaMigrationsinfo för alla i praktiskt pocketformat som gör att du alltid kan ha den med dig som stöd i diskussioner kring integration och migration. Nyligen lanserade vi den andra uppdaterade upplagan.

Sedan den första utgåvan av boken har debatten skiftat från hur  många som kommer till Sverige, till hur vi gör det bästa av situationen med de som redan kommit hit. Boken hjälper dig att förstå dessa frågor, med extra fokus på ensamkommande barn.

Beställ boken här!

Migrationsinfo för alla är en kunskapsbank du kan bära med dig i väskan, dela ut till vänner eller kollegor eller ta fram under fikarasten på jobbet.

Texterna i boken kommer från Migrationsinfo.se, Sveriges mest använda hemsida för frågor om integration och migration i Sverige, som drivs av tankesmedjan Fores.