Hantverk & konst

Välkommen till en Akvarellhelg i Blekinge!

Välkommen att måla akvarell mitt i Brunnsparken i Ronneby! Ronneby Brunnspark vann utmärkelsen "Sveriges vackraste park" år 2005.

Kursen äger rum på anrika Direktörsvillan som uppfördes för brunnsdirektören Ernst von Heidenstam 1884 och är ritad av en arkitekt som till våra dagar tyvärr är okänd.
Här kan du läsa mer om Brunnsparken och Direktörsvillan: https://www.visitblekinge.se/ronneby/brunnsparken
Tänk på att du behöver kunna ta dig uppför trappor.

Kursen äger rum helgen den (vi har inget datum i nuläget).

INNEHÅLL:
I en inspirerande miljö i Blekinge kommer Magnus Petersson hålla en tvådagarskurs i akvarellmålning; teori blandas med praktiska övningar, inomhus och/eller utomhus.

FÖRKUNSKAPER:
Kursen vänder sig till dig som har viss erfarenhet av akvarell och som vill få mer inspiration samt fördjupa kunskaperna ytterligare.

LEDARE:
Magnus Petersson är bildkonstnär från Växjö med sommarhus och ateljé på Hasslö i Blekinge skärgård. Han har haft en rad egna utställningar samt medverkat i ett antal jurybedömda utställningar. Han har tidigare hållit akvarellkurser i egen regi och under många år via SV Blekinge.

MATERIAL:
Material och nödvändig utrustning ingår ej, papper samt ett begränsat sortiment med färger kommer dock att finnas till försäljning. Du tar med ditt eget material.

ÖVRIG INFO:
Frukost, lunch och fika ingår i kursavgiften. Är du allergiker uppge det vid anmälan.
Café "Mandeltårtan" kommer stå för frukost och eftermiddagsfika som intas på plats. Lunch kommer ni äta på "Mandeltårtan" som bara ligger ett stenkast borta ifrån Brunnsparken.
Du kan läsa mer om "Mandeltårtan" här: https://mandeltartan.se/sv/
Vill du bo över på B&B Villa FloraViola då klickar på länken för mer information: https://mandeltartan.se/sv/bbvillafloraviola.html


BRA ATT VETA:
Det går bra att delbetala kursavgiften! Kontakta oss så hjälper vi dig eller välj delbetalning via KLARNA då du anmäler dig via webben.

ATT TÄNKA PÅ:
Din anmälan är bindande då ett startdatum finns. För mer info, läs våra avboknings- och anmälningsvillkor.
Om inget startdatum finns vid anmälan, ses din anmälan som intresseanmälan. Vi kommer kontakta dig när startdatum finns, och fråga om du fortfarande är intresserad och vill behålla din plats.