Media & kommunikation

Kim M. Kimselius är en flitigt anlitad föreläsare och håller många skrivarkurser runt om i landet. Nu har du chans att gå en endags digital skrivkurs för Kim via SV Blekinge. Kim skriver med glädje och vill i skrivarkursen Att skriva med glädje, förmedla skrivglädje till dig.

KURSENS INNEHÅLL:
I kursen får du lära dig:
- känna glädje i skrivandet
- bygga upp en berättelse
- fånga läsarna
- skapa karaktärer
- gestalta
- skriva miljöskildringar och dialoger och mycket mer
- Kim tipsar om hur du tar dig ur skrivkramp och hur du korrekturläser din text innan du skickar till förlag.
Det spelar ingen roll vad målet med ditt skrivande är: att skriva om ditt liv, om din släkt, en deckare, roman, eller en faktabok. Kim har 25 års erfarenhet som etablerad författare och delar med sig av sina kunskaper, på ett sätt som får dig att komma igång att skriva din bok.
Flera personer som har gått Kims helgkurser på Färgargården i Eringsboda, har fått bokkontrakt, noveller antagna i tidningar och en har fått litteraturpris. http://kimselius.se/hem/forfattartips/Skrivarkurs%20med%20Kim.html

FÖRKUNSKAPER:
Inga förkunskaper krävs.

BRA ATT VETA:
Detta är en kurs som hålls online och sker på den digitala mötesplattformen ZOOM. För att delta behöver du en dator eller smartphone/surfplatta med internetuppkoppling.
Du kommer i god tid innan kursens start få instruktioner från SV Blekinge om hur du loggar in på kursen och deltar på distans.

MATERIAL:
I kursen ingår Kim M. Kimselius bok "Att skriva med glädje". Boken skickas på post till dig innan kursen startar.

LEDARE:
Debutboken Tillbaka till Pompeji gjorde dundersuccé och sålde i 11.000 exemplar första veckan. Boken är översatt till sex språk och blev utsedd som en av årets bästa utländska böcker på Island.
Kim har nu gett ut över 50 böcker. Kim har föreläst i Singapore, Finland, Island och Sverige.
Skrivböckerna Att skriva med glädje och Att hitta glädje i skrivandet, har fått högsta betyg av samtliga som har recenserat böckerna. Många författarcoacher använder böckerna som uppslagsverk och kallar dem för “sin bibel”.
Hjärtligt välkommen på skrivarkurs för Kim M. Kimselius.

Kursen är planerad att starta när vi har en grupp på minst 5 deltagare.