Musik, teater

Kursinnehåll:
Kursen omfattar 8 träffar med drama. Vi genomför dramaövningar, samarbetsövningar och improvisation för att väcka vår kreativitet. Vi utvecklar vår spontanitet, samtalar och har reflektioner kring arbetet och den utveckling som sker. lekfullhet och glädje är grunden för kursen.

Förkunskaper:
Kursen riktar sig till dig som har ett nyfiket intresse av drama och som vill utveckla din kreativitet, lekfullhet och vill bli mera spontan.

Mål:
Efter genomgången kurs har du utmanat dig själv och utvecklats som person. Du har genom dramaövningar väckt din skaparkraft och kreativitet. Du har vuxit som person och vågat ge och ta plats i din grupp.

Ledare:
Ida är utbildad dramapedagog, hon har studerat på Blekinge Folkhögskola därifrån har hon med sig en bred kunskap som täcker både över dramapedagogik, grupputveckling och individuell utveckling och teater.

Genom sin utbildning har Ida erfarenhet av att leda drama både med vuxna och barn. Ida tycker om att leda lekfulla dramaövningar och i fiktiva miljöer kan vi växa som grupp och människor.