Musik, teater

OBS! Föreläsningen är inte fullbokad, du måste boka dina biljett på Ronneby bibliotek!

Patric Eghammer är musiker, författare och lärare från Blekinge. Efter en stor hjärtinfarkt med efterföljande hjärtstillestånd 2013 ställde han sig på allvar frågorna: Vem är jag? Vad vill jag med resten av mitt liv? Det var plötsligt allt viktigare att lyssna på sin inre röst och fokusera på vad han verkligen ville göra.

De efterföljande åren tog Patric tag i sitt låtskrivande, samtidigt som han fortsatte att ägna sig åt skönlitterärt skrivande – och lärarjobbet. Efter att tidigare ha trott att han var tvungen att välja - antingen orden eller tonerna, insåg han allt tydligare att det skulle kunna gå att förena dessa båda sidor.

”Orden och tonerna” är en musikalisk litterär föreställning som ställer frågor om
identitet, tradition och förnyelse. Utgångspunkten är Patrics egna låtar och texter. Med en formulering lånad av socialantropologen Thomas Hylland Eriksen, vill han visa på att det finns mer av både och i världen än antingen eller. ”Orden och tonerna” framförs tillsammans med Unit, Musik i Blekinges ensemble. Unit består av förutom Niclas Höglind och Kristofer Johansson denna kväll även av Jonas Castell.


I samarbete med Stadsbiblioteket i Ronneby.

OBS! Du kan inte boka föreläsningen på SV utan måste boka din biljett på biblioteket tel 0457-61 74 77 eller informationen@bibliotek.ronneby.se
Entré 50kr.