Mat & dryck

Friluftmatlagning över öppen eld, onsdag den 21 april.

INNEHÅLL:
Vill du få inspiration och lära dig laga mat med olika tekniker över öppen eld utomhus? Då är detta kursen för dig. Under ledning av Andreas, som de senaste 10 åren jobbat som äventyrsguide och med utbildning inom friluftsliv, ledarskap och säkerhet, lär du dig på ett lättsamt och trevligt sätt att laga ny, kul mat utomhus i ett friluftssammanhang.

Vi kommer gemensamt laga en trerätters måltid över öppen eld. Vi kommer använda olika typer av tekniker och redskap.
Exempel på meny:
Förrätt: Tillagad brieost med honung, rostade solroskärnor och salta kex
Huvudrätt: Enchilladas lagad från grunden
Efterrätt: Stekt ananas med kokos, lime och mynta

TID OCH PLATS:
Denna kursen kommer ges en onsdag kväll, kl 17:00 - ca 19:00 i Rödeby, utomhusplatsen meddelas senare.

LEDARE:
Läs mer om Andreas påwww.naturebyandreas.se

ÖVRIGT/BRA ATT VETA:
Kostnad för råvaror ca 100 kr/person betalas kontant eller swisch till ledaren vid kurstillfället. Ev frånvaro måste meddelas i god tid före kursens start eftersom ledaren köper in varorna.

SV erbjuder även en kurs söndag den 25 april kl 11-13. Platsförslag: Sturkö, Uttorps Naturreservat.