Gör ditt eget moodboard

Gör ditt eget moodboard

Konst, design

Deltagarna lär sig grunden i hur designern planerar och bygger upp en önskad atmosfär i ett rum från grunden med hjälp av ett moodboard. Det handlar om att bygga upp en helhet och hur vi skapar ett samspel mellan olika material och rummets funktion, mellan form och innehåll. Deltagarna lär känna olika material och kvalitéer och deras egenskaper och hur vi skapar både spännande och hållbara miljöer.
I den praktiska delen av kursen utgår vi från deltagarens eget exempel.
Inga förkunskaper krävs.

Vi startar kursen när vi har tillräckligt många deltagare. Kom gärna in med din intresseanmälan.

Dagmar Nordberg:
Jag är utbildat designer och inredningsarkitekt och har jobbat i många år i Milano, Berlin, Kiel och runt om i Sverige.
Jag är medlem i Sveriges Arkitekter som SIR/MSA och är Blekinges ombud för Svenska byggnadsvårdsföreningen.
Som inredningsarkitekt har jag arbetat med design i olika miljöer så som privatbostäder, banker, en prisbelönt husbåt och med renovering av äldre hus och gårdar.
Jag har undervisat i Form och design bl a på konsthögskolan i Hannover och i Sverige.
Under senare år har jag jobbat som utställningsproducent och formgett utställningar på olika museer runtom i Europa, bl a Hamn-museet i Nacka, ubåtshallen på Marinmuseet i Karlskrona och Tingshuset i Sölvesborg.
Min passion är att kombinera modern design med med traditionella, beprövade byggnadsmaterial för att skapa en levande helhet i rummet. Det är spännande att kombinera gammalt och nytt!
Det ska bli roligt att möta intresserade kursdeltagare för att utveckla nya projekt tillsammans kring rummets möjligheter, färg, form, material och belysning!