Hantverk & konst

En kurs för dig som vill utforska dina kreativa sidor och någon gång kanske tom uttryckt: Jag kan inte måla ....men jag vill!
ALLA KAN MÅLA (jag lovar!!!)
INNEHÅLL:
Ulrika kan inspirera, entusiasmera och vägleda dig förbi eventuella hinder. Det viktiga är att väcka din lust till bilden, bildskapandet och dina inre bilder. Åtta tisdagar i vår träffas vi för att teckna och måla av hjärtats lust. Vi startar kl. 18.00 och håller på till 20.30 Mitt upp i allt fikar vi!
Kursen börjar tisdagen den 26 februari och vi håller till på Södra Fogdelyckegatan 22b. Ulrika skickar alltid ut sms inför varje träff och påminner!
FÖRKUNSKAPER:
Inga
MATERIAL:
Medtages: En eller två vita canvasdukar i bomull (finns t.ex. på Fyndkällaren eller Harald Nyborg) välj den storlek som känns lagom för just dig.
Ett förkläde och givetvis din egen materialkorg/kasse om du börjat fylla en sådan med ljuvliga egna målarprylar.
Om du inte har några egna prylar så gör det inget alls…………..
Ulrika har alltid material och fika med sig.
LEDARE:
Ulrika är utbildad konstnär vid Kristianstads konstskola, Dipl Bildterapeut, arbetar idag med kreativt skapande inom rehabilitering i Landstinget Blekinge samt har medverkat vid ett flertal utställningar och hennes konstverk finns att beskåda bla på Blekinge sjukhuset i Karlshamn.