Mat & dryck

Kurs på Skärva gård en helg till våren, datum är ännu inte inbokade.

INNEHÅLL:
Antiinflammatorisk mat till fest och glädje – del 2
En kurs för dig som gått grundkursen, del 1. Vi fortsätter här att ge din kropp växtbaserad näring – med antiinflammatorisk och grön mat! Med den här maten blir du och dina gäster glada i sinnet och i magarna. Dessutom förebygger du sjukdom och samlar nya krafter. Kom hungrig!
• Vi lagar hälsosam mat och dukar upp ett färgsprakande festbord.

• Vi gör det lilla extra med smakfulla maträtter, sallader och inläggningar.

• Vi bakar några bröd och kakor utan gluten och vitt socker. Ett och annat frukt- och nötgodis kommer nog att slinka ner…

• Vi fortsätter att lära oss om näringsämnen i grön mat och användning av hela, oprocessade råvaror.

FÖRKUNSKAPER:
En kurs för dig som gått grundkursen, del 1.

TID OCH PLATS:
Kursen är en helgkurs på 20 studietimmar. Återkommer med ett datum.
Kursen är fred kl 17:00-20:00, lörd kl 09:00-16:30, sönd kl 09:00-15:00. Paus ingår.

LEDARE:
Kursledare är liksom i del 1, Ulla-Mir Renöfält, tidigare musik- och dramalärare, med ett livslångt intresse för hälsa. Hon har levt över 40 år med växtbaserad kost.

BRA ATT VETA:
Alla måltider ingår i kursen - kom hungrig!
Kostnad för ingredienser tillkommer med 350 kr, betalas till ledaren.

Med tanke på Covid så kommer det att finnas rikligt med plats, och delar av kursen sker utomhus.

ÖVRIGT:
På Skärva finns det möjlighet för övernattning, för mer information kontakta Henrik Wachtmeister på mail friahenrik@gmail.com