Mat & dryck

Kom och laga mat med likasinnade – detta är kursen för dig som är singel och vill få inspiration till att laga och lagra maten hemma. Vi kommer att laga vacker och smakrik mat som bas under sociala och lättsamma former. Kom och bli inspirerad och få nya rätter och kanske nya vänner med dig hem. Ni lagar mat tillsammans och därefter dukar ni upp och umgås och njuter av maten ni har lagat tillsammans.
Vi garanterar lärorika och trevliga träffar med mycket skratt och god mat.

KURSINNEHÅLL
Deltagarna jobbar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Du får även tips på hur du kan laga mat som passar för att frysas in och därmed spara en slant. Varje kurstillfälle avslutas med gemensam måltid, därefter hjälper alla till att duka av och diska.

LEDARE
Giovanni Casadei är italienare med glimten i ögat och som älskar att laga smakrik, spännande och hälsosam mat. Han har många års erfarenhet både som kock och kursledare.

BRA ATT VETA
Vi har flera olika matlagningskurser att välja bland. Se vårt studieprogram eller webben.

VIKTIG INFORMATION
Matkostnad tillkommer och betalas kontant till ledaren vid respektive kurstillfälle eller enligt överenskommelse. Meddela alltid eventuell frånvaro i god tid före kursen så att ledaren kan inhandla råvaror till rätt antal deltagare. Ta med ditt egna förkläde.