Italiensk matlagning

Italiensk matlagning

Mat & dryck

Medelhavsköket, med den hälsosamma maten, råvaror som olivolja, parmesan, baljväxter och olika sädesslag.
Vi använder oss av smakrika recept från området runt Medelhavet med genuina råvaror av högsta kvalitet och primörer efter årstiden.


Upplägg
Deltagarna arbetar tillsammans i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Vi avslutar med en gemensam måltid, därefter hjälper alla till att duka av och diska.
Vid första tillfället har ledaren inhandlat och bestämt menyn för kvällen. De övriga träffarna får deltagarna själva vara med och utforma menyn samt inhandla råvarorna.

Förkunskaper
Alla är välkomna, inga förkunskper krävs.

Kursledare
Carina Fastén är utbildad pedagog och kock med lång erfarenhet av Medelhavskosten.
Kursmaterial
Receptböcker.

Kostnad för råvaror tillkommer.
Kom ihåg att ta med ditt förkläde till kursen.
OBS! Då matinköp görs inför varje kurstillfälle måste du i god tid meddela om du får förhinder.