Hantverk & konst

Paverpol är ett svart lim som man doppar tyger i och formar på en stomme av aluminiumtråd som man skulpterar till statyer. Låt skaparglädjen spira under en helg då vi arbetar med att tillverka skulpturer i Paverpol.
Kanske det kan bli en skulptur att förgylla ditt hem med eller njuter du bara av att få skapa. Din fantasi sätter inga gränser!

FÖRKUNSKAPER:
Inga förkunskaper krävs.

MATERIAL:
I materialavgiften ingår aluminiumtråd, folie, maskeringstejp och skulpturlim till en skulptur.

ATT TA MED:
Du tar med dig en gammal T-shirt i bomull (får inte vara med något tryck på eller syntetmaterial), en sten eller lampfot eller något annat som du vill fästa din skulptur på, tunna plasthandskar, sax och oömma kläder.

TID OCH PLATS:
Kursen kommer att vara lördag den 17 septemberj kl 13:00-17:00 och söndag den 18 september kl 13:00-17:00 i SV:s lokal på Ronnebygatan 9 I Karlskrona.

LEDARE:
Ledare är Kerstin Hedin som under flera år har tillverkat skulpturer i detta spännande material. Kerstin har bland annat visat och sålt sina skulpturer på utställningar i Karlskrona och Olofström. Vill du veta mer om Kerstin och se vad hon har gjort kan du gå in på hennes Facebook sida artbykerstinhedin.

ÖVRIGT:
Vill du veta mer om Paverpol kan du kopiera denna länken och titta på filmen:
https://youtu.be/8vph3vxldrY