Mat & dryck

Tareq berättar om sitt stora intresse för det nordiska köket. Genom sitt arbete med programserien Tareq Taylor’s Nordic Cookery har han rest runt och utforskat det fantastiska utbud av ingredienser som finns i de Nordiska länderna. En resa som bjudit på stor gastronomisk inspiration och även på underbara möten med människor som brinner för det de gör.

Tareq Taylor är kritikerrosad gourmetkrögare och uppskattad tevekock. Känd från en rad TV-program såsom Trädgårdstider, Go’kväll, Historieätarna, Tusen år till julafton, Plus och Sommarlov. Med sin kunskap, humor och karisma har han nått in i svenskarnas hjärtan och tänt nytt liv i matlagningens konst!

Tareq Taylor har ett brinnande intresse för matlagning, ekologi och odling. Förutom att driva restaurangen och matstudion Kockeriet i Malmö – den numera självklara mötesplatsen för Malmöborna – så är han även engagerad i projekt som rör utbildning, hållbart boende och odling. Tareq Taylor vill att matlagning och odling ska väcka kärlek, lust och livsglädje!

Fri entré till denna digitala föreläsning! Anmälan på denna sidan krävs, först till kvarn. Instruktioner om hur du kopplar upp dig till föreläsningen skickas ut i god tid.

Detta arrangemang ingår i den digitala föreläsningsserien "Våga starta! - entreprenörskap på landsbygden"
18/2 kl 15:00-16:30 Tareq Taylor - En matentreprenörs resa
4/3 kl 15:00-16:00 Sproutly - Odla groddar och skott, från idé till verklighet
25/3 kl 15:00-16:00 Odla i skola - En lärares reflektioner och odlingsdrömmar
8/4 kl 15:00-16:00 Schvung - Socialt företagande på vårt sätt!
22/4 kl 15:00-16:30 Gunnel Carlson - Mina egna gröna rum, och andras

Läs mer och anmäl dig: www.sv.se/vagastarta

SV Blekinge i samarbete med Länsstyrelsen Blekinge och Karlshamns kommun.

Arrangemanget är finansierat av Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling.