Hantverk & konst

Alla kan måla Vedic Art som är helt utan krav på prestation eller resultat! Vi kan utvecklas i vår egen takt och hitta ett personligt sätt att förhålla oss till skapandet. Vi kan komma till en kurs utan att ha hållit i en pensel tidigare. Och vi upptäcker att vi faktiskt kan uttrycka oss!
Curt Källman, konstnär och grundaren av Vedic Art, sökte ett kravlöst sätt att uttrycka sig på målarduken. Baserad på 17 Vediska principer, utifrån de uråldriga Indiska Kunskaper, underlättar Vedic Art vårt skapande samtidigt som de tar bort prestationskrav. Vedic Art stödjer nyfikenheten hos dig själv om dig själv - vem är jag som konstnär? Hur ser min konst ut om jag får skapa fritt? Du använder skaparkraften utifrån dig själv. Alla kan måla, det är inget vi behöver lära oss – det gäller bara att hitta tillbaka till det. Att måla Vedic Art är en underbart befriande känsla.

Detta kan du förvänta dig av kursen:
• Ökad tillit och förtroende för kraften av din inneboende kreativitet
• En mer lekfull och fri inställning till måleriet
• Tekniker för att komma in i en skapande sinnesstämning
• Kunskap och verktyg som är överförbara till andra kreativa uttryckssätt och till livet i allmänhet
• En ökad kännedom om den kreativa processen och dess olika faser
• En starkare känsla av ditt personliga uttryck i måleriet

Ta med dig block och blyertspenna och om du har övrigt material för målning. Det finns även möjlighet att köpa material av ledaren.

Inga förkunskaper krävs och ingen tidigare erfarenhet inom måleri behövs. Har du gått en kurs i Vedic Art tidigare är det inget som hindrar att du repeterar och går kursen igen.
Kursen är planerad att vara varannan söndag,

Christin Ohlin är utbildad Vedic Art lärare. Vill du läsa mer om Christine kan du gå in på http://www.christinohlin.se/