Mat & dryck

Vegetarisk matlagning är mer inne än någonsin.
Kursen ger dig en god grund för att äta hälsosamt.
Våga prova nya råvaror med enkla recept!

Upplägg
Deltagarna arbetar tillsammans i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept.
Vi avslutar med en gemensam måltid där vi även diskuterar kvällens meny.
Därefter hjälper alla till att duka av och diska.

Recepten är säsongsanpassade, så kurserna har alltid olika innehåll.

Alla är välkomna, inga förkunskaper krävs.

Om ledaren:
Anette är utbildad kallskänka och kock med lång erfarenhet av vegetarisk matlagning.

Vid anmälan måste du uppge ev matallergi.
Kostnad för råvaror tillkommer och betalas direkt till kursledaren.
Kom ihåg att ta med ditt förkläde till kursen och ca 100kr till varje gång.

OBS! Då matinköp görs inför varje kurstillfälle måste du i god tid meddela om du får förhinder till ledaren.