Data & IT

Välkommen med din intresseanmälan!

Vi provar den digital plattformen Zoom. Du får lära dig de grundläggande funktionerna i det digitala mötesverktyget och hur du leder olika träffar.

Vi går igenom olika funktioner som hur du kan hantera ljud och bild, administrerar chatten och funktioner som exempelvis används vid handuppräckning, omröstning, grupprum, etc.
Du får även lära dig om vad som är bra att tänka på som ledare i ett digitala träffar eller möten för att alla ska kännas sig delaktiga och innehållet intressant.

För att kunna delta ansluter du via din dator, surfplatta eller en smartphone med en bra internetuppkoppling. Den behöver ha mikrofon, högtalare och gärna en webbkamera (många modeller har det redan inbyggt).

Vi kommer att arbeta över ett program som heter ”Zoom” som du når via din webbläsare. Innan du ansluter till mötet ser du till att det inte är andra program som är igång och stör din uppkoppling.
Innan kursstart får du instruktioner och en länk via din e-post av ledaren. Vid kurstillfället skriver du in länken som du fått av ledaren i din webbläsare och ansluter till mötet.

Ledare: Per Börjesson
Ett tillfälle. Ges vid behov och efterfrågan. Datum och tid meddelas senare.
Kostnad: Ingen avgift.

Detta är en del av vårt samarbete med SPF Seniorerna Falun.
Medlemskap är därför obligatoriskt vid anmälan till denna cirkel.
Medlemskap kan tecknas hos SPF Seniorerna Falun, via https://www.spfseniorerna.se/falun eller tel: 023-690 45.