Pedagogik

I dessa tider av pandemin är inget sig likt och vi får ännu inte ordna med träffar rent fysiskt i vår verksamhet. Vi hoppas och tror att ditt engagemang och din vilja att fortsatt vara cirkelledare hos oss håller i sig!

Vi vill gärna träffa dig digitalt, så nu erbjuder vi cirkelledarutbildning på distans. Du får lära dig mer om folkbildning och olika verktyg som kan hjälpa dig i din roll som cirkelledare.

Denna cirkelledarutbildning – grund, går du igenom enskilt hemma via din dator, surfplatta eller smartphone. Vi träffas vid två tillfällen online, där vi börjar med en kortare introduktionsträff. Vi använder oss av ”Jitsi Meets” för videomötet. Innan kursstart får du instruktioner och en länk via din e-post. Vid kurstillfället skriver du in länken i din webbläsare och ansluter till mötet.

Vi återkommer med datum, vi startar löpande så anmäl dig idag.

Utbildningen som du gör själv hemma består av text, bild och video och du klickar dig fram sida för sida i din egen takt. Vi uppmanar dig att föra anteckningar kring de reflektions- och samtalsfrågor som finns i utbildningen.

Efter att du har gjort den digitala cirkelledarutbildningen på egen hand kommer du att delta vid en digital uppföljningsträff. Tillsammans med andra ledare sker samtal kring reflektionsfrågorna i utbildningen.

Inför utbildningstillfället kommer du att få boken "Leda Cirkel - Handbok för cirkelledare", samt länkarna till ledarintroduktionen, grundutbildningen och de digitala träffarna.