Pedagogik

I dessa tider av pandemin är inget sig likt och vi får ännu inte ordna med träffar rent fysiskt i vår verksamhet. Vi hoppas och tror att ditt engagemang och din vilja att fortsatt vara cirkelledare hos oss håller i sig!

Vi vill gärna träffa dig digitalt, så nu erbjuder vi cirkelledarutbildning på distans. Du får lära dig mer om folkbildning och olika verktyg som kan hjälpa dig i din roll som cirkelledare. 

Denna cirkelledarutbildning – grund, gör vi tillsammans på distans vid ett tillfälle. Du når utbildningen via din dator, surfplatta eller smartphone. Vi använder oss av ”Jitsi Meets” för videomötet. Innan kursstart får du instruktioner via din e-post om ledarintroduktionen som du bör gå innan utbildningstillfället och en länk till videomötet. Vid kurstillfället skriver du in länken i din webbläsare och ansluter till mötet.

Utbildningen består av text, bild och video och vi klickar oss fram sida för sida tillsammans. Vi samtalar, diskuterar och lär av varandras erfarenheter kring utbildningens innehåll och reflektionsfrågor.

Inför utbildningstillfället kommer du även att få boken "Leda Cirkel - Handbok för cirkelledare".

Vi återkommer med datum, vi startar löpande så anmäl dig idag.