Mat & dryck

Välkommen till en helgkurs för dig som vill förebygga sjukdom eller återfå nya krafter.

Du lär dig hälsosam beredning av mat som att grodda, mjölksyra, torka, ångbereda, göra smoothies och shots, sallader, röror och kakor utan tillsatt socker.

Du lär dig också grundtankarna inom antiinflammatorisk kost och om näringsämnen i grön mat.

Tillsammans provar ni på olika beredningar och lagar maten som ni avnjuter tillsammans.

Kursen är en helgkurs som är planerad till följande tider:
fredag kl 17:30-20:15 (kvällsfika ingår)
lördag kl 9:00-17:00 (frukost och lunch ingår)
söndag kl 9:00-15:00 (frukost och lunch ingår)

Kursmaterial (råvaror) betalas direkt till ledaren på plats. Kostnad 350:- kontant eller swish. Medtag en burk med skruvlock (ca 7,5 dl) till groddning.

Kursledare är Ulla-Mir Renöfält, tidigare musik- och dramalärare med ett livslångt intresse för hälsa. Hon har levt över 40 år med växtbaserad kost.