Beteendevetenskap, Dans, Musik, teater

Artist:

Hedemora Out N´Loud ska verka för att:

- uppmuntra vänskap och nätverkande mellan musiker, publik och fans inom alla musikgenrer. Jobba för att bygga upp en stark Musikstad, med förhoppningar och förväntningar inför framtiden och skapa förutsättningar för våra musiker i Hedemora Kommun!

- ge extra möjligheter till våra lokala artister, såväl unga som äldre, såväl amatörer som proffs.

- vi önskar speciellt alla våra ungdomar som idkar musik lokalt hjärtligt välkomna. I Hedemora finns en Musikskola och Musikklasser från 7:e klass till 3:an på gymnasiet - vi vill uppmuntra den levande scenen och har valt ut ungdomsambassadörer som kommer finnas på plats plus musikvärdar som guidar er inför er spelning!! Ungdomar under 18 år kommer i vuxet sällskap!!

- bjuda in Gästartister inom alla genrer, för att förmedla deras musik, öka kunskapen om olika musikstilar och sprida vår egen.

- erbjuda en plats på scenen för er som ännu inte vågat eller kunnat. Musikvärdar och musiker finns på plats för pepp och stöd.

- du som vill delta på scenen, tänk på att varken arrangören, sponsorer, publiken och medmusikanter vill spela med eller uppleva någon som är berusad. Avstå då hellre för allas trevnad!!

- riktmärket är 3 låtar per akt!

- backline finns på plats - 2 Blues Fender Junior och en Orange Terror Combo, Gretsch Trummor, basstärkare, sångmickar - det enda ni ska ta med är instrument och ev sladd, trummisar tar med egna stockar!

Artistansvariga: Stefan Cuba Arnesson, Mattias Kärvemo.

Musikvärdar: Stefan Cuba Arnesson, Mattias Kärvemo, Lotta Källström och Helen Blom.

Ungdomsambassadörer: Caroline Morelius, Jonathan Ekvall, Kajsa Vogel, Dag Weibel och Calle Gustavsson.

Vi välkomnar alla musikstilar och genrer (lirar ni blues hänvisar vi dock till våra kollegor på Hedemora Blues Jam ). Skicka en presentation om er musik och gärna en länk till en inspelning, liveklipp eller liknande via meddelande på vår Facebooksida: https://www.facebook.com/pg/Hedemora-Out-Loud-667512456635763/about/?ref=page_internal (eller maila karvemo@gmail.com eller Cuba640901@gmail.com ).

" When a culture´s Music is lifeless, that culture is bound for more trouble than just having nothing decent to listen to"
Välkomna!

Detta är ett samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan