Musik, teater

Välkommen till en heldagsworkshop med rösten, andningen och kroppskänslan i fokus! Lär dig sjunga kreativt och skapa din egen musik!

Musiken och texterna på alla våra sju album har vi skrivit och komponerat själva. Vår erfarenhet av att skriva egna låtar vill vi gärna dela med dig. Vi vill uppmuntra dig i din kreativitet och ge dig verktyg som underlättar när du komponerar egen musik. Våra singer-songwriter workshops riktar sig till alla åldrar och yrkesgrupper. Du behöver inga musikaliska förkunskaper. Den positiva upplevelsen att skapa musik tillsammans och deltagarnas kreativitet står i centrum.

Målet för workshopen är att vi som grupp tillsammans komponerar våra egna låtar.

Konceptet bygger på att du får göra egna erfarenheter. Dels genom att du upptäcker din röst, din andning och musiken inom dig. Dels genom att vi tillsammans skapar melodier, rytmer och texter tills vårt unika projekt är färdigt. Detta kan vara helt tillräckligt i sig, men vi kan också spela in eller framföra det live. En berikande upplevelse som blir ett minne för livet!

Den svenska pianisten och sångerskan Aino Löwenmark och den sydafrikanska violinisten Hanmari Spiegel träffades 2004 i Hamburg för att sedan den dagen välsigna oss alla med sitt unika sound någonstans mellan folk, pop, jazz och klassik musik. Två kraftfullt lysande och underskönt svävande röster som på olika språk – engelska, tyska, svenska och afrikaans – skapar en universell värme. Och ett poetiskt gränsöverskridande.“

Vi håller till på Kulturhuset tio14.