Djur, natur & miljö

Britt-Marie Stegs, grundare av Hälsingestintan och Europas första mobila gårdsslakteri, berättar om utmaningar och möjligheter med innovation i livsmedelskedjan. Fokus ligger på slakt och småskalig livsmedelsförädling där hon exempelvis berör hantering av regler och villkor i verksamheten men även vikten av att få en effektiv livsmedelskedja från produktion, distribution och marknadsföring ut till kund.
Eftermiddagen kommer även innehålla fördjupande diskussioner som anpassas efter deltagarnas behov
och frågeställningar utifrån den egna verksamheten.
Kostnad 300kr, fika ingår
Anmäl dig till SV senast 19 februari - här på webben eller till 0243-820 80 | dalarna@sv.se
(Vid anmälan, var god ange fullständiga uppgifter. Varje deltagare anmäls separat. LRF Dalarna fakturerar avgiften i efterhand.)


Välkomna!

Har du frågor, kontakta Stina Ernstsson, 026-24 59 76, stina.ernstsson@lrf.se