Data & IT

Har du nyligen skaffat en Android surfplatta eller smartphone och känner dig osäker på hur den fungerar, då är detta en kurs för dig

Kursinnehåll
Kursen syftar till att ge dig grundläggande kunskaper i hur en Android surfplatta eller smartphone fungerar. Du får lära känna din enhet och dess grundläggande funktioner. Vi går igenom hur du skapar och använder ett G-mailkonto, hur du laddar ned applikationer och annat som är bra att kunna. Vi kommer att använda oss av bland annat Seniorsurfarskolan som inspiration till olika användningsområden. Exempel på enheter som är Androida: Samsung, Lenovo, Honor, Huawei, Motorola, HTC, LG med flera.

Kursmaterial
Du tar med din egen Androida smartphone eller surfplatta.

Kursledare
Janne Hedenberg

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.
Medlem i SPF Seniorerna Hälsingland får kursavgiften betald av SPF-distriktet. Meddela medlemskap och vilken förening du tillhör vid anmälan.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.

Vill du komma i kontakt med SV Gävleborg
Välkommen att ringa oss på tfn 020-120 28 08.
Växeln är öppen mån-tors kl. 09.00–16.00, fredagar kl. 09.00–12.00.

Vi vill att du ska känna dig trygg när du deltar i vår verksamhet
Tillsammans fortsätter vi att visa hänsyn och vara rädda om varandra när vi träffas. Vi stannar hemma när vi har förkylningssymptom, håller avstånd till varandra när vi möts och fortsätter att tvätta händerna noga.