Varmt välkommen till en helgkurs om och med fullkorn, surdeg och tunnbrödbak. Kursen vänder sig till dig som uppskattar bra bröd och vill lära dig mer för att baka hemma eller i ditt bageri. Kursledare är Ingela Marklinder docent i kostvetenskap på Uppsala universitet och forskare inom surdeg och fullkorn samt Lina Lundmark Hälsingebagare från Ljusdal med stor kärlek till surdeg och långjästa bröd med fullkorn.

Ingela och Lina tar oss med på en spännande resa bland hälsofrämjande mikroorganismer och fullkorn vilka vi sedan bakar till fantastiskt goda bröd i olika former.
Lördag 8/2 10.00-17.00
Söndag 9/2 10.00-13.00
I avgiften ingår föreläsning, recept, måltider, lån av arbetskläder samt bröd att ta med hem.

Medlemmar i Långheds bygdegårdsförening erhåller 100:- rabatt och anmäler sig via telefon 020-1202808

För frågor om kursen kontakta Margareta Englund 070-241 43 27