Data & IT

Fysiska möten är viktiga, men ibland är det svårt att ses. Att mötas digitalt öppnar nya möjligheter till kommunikation, informationsinhämtning och gemenskap.

Denna introduktion riktar sig till dig som är cirkelledare eller deltagare i en studiecirkel, samt styrelseledamot eller medlem i någon av våra grund-, medlems- och samverkansorganisationer. Du lär dig hur du gör för att delta i och genomföra videomöten, digitala utbildningar och verksamhet på nätet.

Träffarna är ortsoberoende, du deltar från ditt hem.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av digitala möten, men det är bra med grundläggande datakunskaper. Du kan delta via dator med kamera och mikrofon alternativt surfplatta eller smart telefon. Tänk dock på att videoverktyget kan ha lite olika funktioner beroende på om det används via dator eller telefon. Ofta får du begränsade möjligheter via telefon och surfplatta. Det är också bra att använda hörlurar/headset för bästa ljudkvalitet. Introduktionen innehåller tre träffar.

Tillfällen:
Träff 1: Måndag 22/11
Träff 2: Torsdag 25/11
Träff 3: Måndag 29/11

Kallelse med mer information om hur du ansluter till första kurstillfället skickas ut per mail till dig som anmält dig, några dagar innan start. Kom ihåg att ange din mailadress när du anmäler dig. I det frivilliga fältet anger du även vilken förening/organisation du representerar. Om du är cirkelledare anger du istället vilken cirkel du leder.

Anmäl dig till höger, alt ring in din anmälan till 020-120 28 08
Sista dag för anmälan är torsdag 17/11

För frågor & funderingar kontakta:
Lisa Andersson: lisa.andersson@sv.se 0651-58 66 81
Ellinor Lundström: ellinor.lundstrom@sv.se 0270-42 88 21

På vår hemsida sv.se/gavleborg kan du hitta fler fler erbjudanden av samma studiecirkel med andra datum och tider.