Data & IT

Fysiska möten är viktiga, men ibland är det svårt att ses. Att mötas digitalt öppnar nya möjligheter till kommunikation, informationsinhämtning och gemenskap. En digital studiecirkel för dig som är cirkelledare och vill genomföra videomöten, digitala utbildningar och verksamhet på nätet.

Studiecirkeln är ortsoberoende, du deltar från ditt hem.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av digitala möten, men det är bra med grundläggande datakunskaper. Cirkeln kan genomföras via dator med kamera och mikrofon alternativt surfplatta eller smart telefon. Tänk dock på att videoverktyget kan ha lite olika funktioner beroende på om det används via dator eller telefon. Ofta får du begränsade möjligheter via telefon och surfplatta. Det är också bra att använda hörlurar/headset för bästa ljudkvalitet. Studiecirkeln innehåller tre träffar.

Kurstillfällen:
Träff 1: Måndag 14/12
Träff 2: Torsdag 17/12
Träff 3: Tisdag 22/12

Kallelse med mer information om hur du ansluter till första kurstillfället skickas ut per mail till dig som anmält dig, några dagar innan start. Kom ihåg att ange din mailadress när du anmäler dig. Ange även vilken förening/organisation du representerar.

Anmäl dig till höger, alt ring in din anmälan till 020-120 28 08
Sista dag för anmälan är torsdag 10/12

För frågor & funderingar kontakta:
Lisa Andersson: lisa.andersson@sv.se 0651-58 66 81
Ellinor Lundström: ellinor.lundstrom@sv.se 0270-42 88 21

I vår kalender här på hemsidan kan du hitta fler fler erbjudanden av samma studiecirkel med andra datum och tider.