Pedagogik

Brinner du för något och skulle vilja hålla kurs i det men inte vet hur du gör? Är du cirkelledare hos SV Gävleborg med ännu inte haft möjlighet att gå din cirkelledarutbildning?
Studieförbundet Vuxenskolan satsar på att utbilda cirkelledare. Vi bjuder in dig till cirkelledarutbildning för att du som cirkelledare både ska känna dig väl rustad för att hålla i din studiecirkel och utvecklas i ditt ledarskap.


Kursinnehåll
Denna utbildning är till för dig som är cirkelledare eller funderar på att bli cirkelledare och vill hålla kurser/studiecirklar i SV Gävleborgs regi. Du kommer bland annat att få lära dig mer om folkbildningens pedagogik, tips och trix för att skapa en god inlärningsmiljö och trevlig stämning i gruppen samt möjlighet att reflektera över din egen roll som cirkelledare. Vi blandar teori, samtal och reflektion.
Du kommer även att få mer information om Studieförbundet Vuxenskolan samt möjlighet att träffa andra cirkelledare och utbyta tankar och erfarenheter.

Förkunskaper
Du behöver inte ha några kunskaper för att gå denna cirkelledarutbildning. Innan träffen vill vi dock att du gått vår introduktion som du gör själv digitalt hemma vid din dator, surfplatta eller mobil. Det är enkelt, du klickar dig bara fram sida för sida i din egen takt. Introduktionen innehåller mycket som är bra att veta, oavsett om du är ny som ledare eller hållit på länge.

Klicka här för att komma till introduktionen.
I slutet av den digitala utbildningen anger du att du är ledare i SV Gävleborg.

Material
Leda cirkel - SVs handbok för cirkelledare

Kursledare
Agnes Krigh, Ida Danielsson och Pervin Mattsson verksamhetsutvecklare på SV Gävleborg.

Studieförbundet Vuxenskolan bjuder på mat under utbildningskvällen. Meddela om du har någon specialkost eller allergi vid anmälan.