Dans

Folkdans

Kursinnehåll

Välkommen att dansa med vårt lag. Folkdans passar dig som kan gammeldans och vill lära dig traditionella folkdanser och sällskapsdanser. Även inslag av polskor, internationella danser och lokala pardanser från Gästrikland.

Kursen pågår minst 10 ggr

Kursledare
Ledare: Inger Sköld

Bra att veta
Kursen arrangeras i samarbete med Folkdanslaget Rillen

Kursen arrangeras i samarbete med Folkdanslaget Rillen
Kursavgift/medlemsavgift till Folkdanslaget Rillen: 350 kr/år (2022). Är du 25 år eller yngre kostar det 200 kr/år. Det är gratis prova-på de två första gångerna. Som medlem blir du även inbjuden att deltaga i föreningens olika aktiviteter.

Det är en fördel om du har en sko med en slät sula, gärna av läder. Det är skonsammare mot dina knän och underlättar vid dansen. Undvik grova gummisulor, de försvårar när man ska snurra.

Mer information finns på www.rillen.se och på Rillens Facebook-sida. Du kan också mejla på rilleninfo@gmail.com. Gruppen kan ibland ta emot deltagare under pågående termin, beroende på dina förkunskaper. Fråga gärna ledaren om du är intresserad.


Vill du komma i kontakt med SV Gävleborg?
Välkommen att ringa oss på tfn 020-120 28 08.
Växeln är öppen mån-tors kl. 09–16.00, fredagar kl. 09–12.00.

Vi vill att du ska känna dig trygg när du deltar i vår verksamhet
Tillsammans fortsätter vi att visa hänsyn och vara rädda om varandra när vi träffas. Vi stannar hemma när vi har symptom, håller avstånd till varandra när vi möts, och vi fortsätter att tvätta händerna noga.