Data & IT

Har du köpt din första dator och har svårt att komma igång?
Välkommen på vår grundkurs för nybörjare!


Kursinnehåll
Kursen syftar till att grundläggande gå igenom hur en bärbar dator med Windows 10 fungerar. Tillsammans med ledaren och de andra deltagarna lär du känna din egen enhet och får koll på den. Ledaren går igenom saker såsom att starta datorn, de grundläggande funktionerna, mail, surfa på nätet och annat nödvändigt.

Förkunskaper
Kursen vänder sig till dig som är nybörjare på bärbara datorer. Kanske har du just köpt din första dator eller så har du inte använt datorer särskilt mycket tidigare.

Material
Medtag din egen dator. Det är viktigt att datorn har Windows 10 som operativsystem, fråga din återförsäljare om du är osäker.

Kursledare
Ted Stridh.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

Lokalen ligger en trappa upp, liten hiss finns. Portkod kommer med kallelsen.

Medlem i SPF Seniorerna Gästrikland får kursavgiften betald av SPF-distriktet. Meddela medlemskap och vilken förening du tillhör vid anmälan till oss.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.