Hälsa & välbefinnande

Ulrika Beijer – Från sångerska till yogalärare är steget inte långt. Efter att ha arbetat som frilanssångerska, musikalartist och artist sedan tonåren så upptäckte Ulrika röstyogan.
Ulrika är certifierad yogalärare i Holiyoga Röst level I & II samt Holiyoga. Hon har också fördjupat sig inom rösttoning och klangskålsmassage under Marie Bergmans ledning.

Holiyoga och Holiyoga Röst utgår från Kundaliniyogan och är en metod som skapats av Ulrica Liavor (fd Gulz).
Röstyogan är en metod som släpper spänningar, frigör andning och blockerad energi, den låter din ton ta plats genom att utforska rösten på nya sätt med kroppen som utgångspunkt.
Metoden passar alla, för dig med hals- röstproblematik eller allmän spänningsproblematik. Ypperligt för dig som vill utveckla och upptäcka din röst.
Varsam yogaform som får igång energiflöden och lossar på blockeringar.

Kursen och metoden passar alla oavsett ålder, stressar du mycket är det ett bra sätt att lugna sig. Holiyoga är en varsam och mjuk yoga där du släpper prestationen, du möter din kropp utifrån dina egna förutsättningar. Passar också dig som har utmattningssyndrom, stress, svårt att sova, MS, fibromyalgi, ME.

Varje klass innefattar rörelse, meditation, vibration, kropp, röst och andning. Under kursens åtta tillfällen kommer vi att utforska kroppen och rösten i relation till chakrasystemet. Kursen kräver inga förkunskaper i yoga, du är välkommen som du är, där du är just nu.

10 bokbara kursplatser 1100:-
5 platser Drop in 200:-
Digitalt 8 ggr 800:-
Digitalt Drop-in 120:-

Vi håller avstånd och respekterar rådande restriktioner.