Jag Tror på Mig - Framgång- & Ledarskapsprogram för Tonåringar

Jag Tror på Mig - Framgång- & Ledarskapsprogram för Tonåringar


BESKRIVNING: Världen förändras snabbt och det kan vi inte påverka. Det vi kan påverka är hur vi förändras, vi är fria att välja vad vi gör med vårt liv.

Livet som tonåring är ingen lekplats. Det är en djungel där ute och en känslomässig berg-och dalbana mest av tiden.

Det finns för mycket att göra och inte tillräckligt med tid för skola, läxor, vänner, fester och vissa har också ett jobb. Det finns många som inte mår bra och är inte nöjda med sig själva eftersom de jämför sig hela tiden med andra.
Dessa problem är verkliga, och du kan inte stänga av det verkliga livet. Jag kommer att ge dig en uppsättning verktyg och idéer för att hjälpa dig att hantera verkligheten och skapa din framtid som du vill ha den.


UPPDRAG: Studieförbundet Vuxenskola i samarbete med Alicia Espinosa (Successful Mind Coaching – Alicia E Akademien)

UPPLÄGG: 8 träffar varje onsdag kl. 16:30 – ca 18:00

Max 12 platser (först till kvarn)

KURSLITTERATUR: Hemligheten för Tonåringar (Paul Harrington)

LOKAL: Engelbrektsgatan 1

KOSTNAD: Kostnadsfri

ANMÄLAN:
www.sv.se/gavleborg
gavleborg@sv.se
020 1202808
eller
alicia.tiritstime@gmail.com


Lite om mig:

Jag är född och uppväxt i Panama. Jag kom till Sverige 1991. Jag är utbildad civilingenjör på KTH. Jag har jobbat i ca 17 år på Sandvik. Intresse för människor och människors beteende ledde till att jag under många år, parallell med mitt jobb, har utbildat mig inom ledarskap, personlig utveckling och till coach. Under 2016 valde jag att säga upp mig från mitt chefsjobb på Sandvik för att förverkliga mina drömmar – att hjälpa andra att tro på sig själva och nå den framgång de vill ha. Min dröm är att utbilda och inspirera framtidens ledare (idag tonåringar, imorgon ledare).