Musik, teaterFör första gången någonsin kommer Messmörsteatern framföra en pjäs som utspelar sig i nutid!
Medan polisen har fullt upp med att lösa en kriminalgåta möts en brokig skara människor som alla kommit till Harsa av olika anledningar. Men vem talar sanning och vem ljuger? Är det så att alla har en hemlighet?

Med nyskrivet manus och nyskriven musik hoppas Messmörsteatern kunna bjuda på en tänkvärd och underhållande stund vid Harsasjöns strand.

Årets ensemble består av såväl skådespelare som tidigare spelat med Messmörsteatern som nya ansikten, vissa nya ansikten är ändå välbekanta för publiken medan andra är helt okända. Delar av ensemblen har setts i Alfta Byaspex, Bollnäs teaterverkstad och Färila revyn, andra i trakterna kring Harsa och ytterligare andra t.o.m. utanför landskapsgränserna! Det skiljer 73 år mellan äldsta och yngsta skådespelaren och det kommer även dyka upp skådespelare med fler än 2 ben.

Mysteriet på Harsa – Alla har en hemlighet spelas veckan efter midsommar på Harsagården. Biljetter släpps inom kort så håll utkik!

Produktionen är ett samarbete med
Studieförbundet Vuxenskolan Ljusdal och våra sponsorer Harsagården, ByggFakta, Sörbyparkens vindkraftsfond och Hälsinglands Sparbank.

Biljettpris
Vuxen 250 kr
Skolungdom 7-18 år 125 kr
Pausfika 80 kr