Dans

Salsa nivå 1

Kursinnehåll
Salsa är en energisk och fartfylld pardans med mycket glädje. Den har sitt ursprung i latinamerikanska folkdanser, afrorytmer och myter. Den har fått stor spridning världen över och förgrenat sig i många olika stilar. Den kubanska salsan är en av huvud stilarna och är den vi utgår ifrån. Den innehåller många snurrar och karaktäriseras av att paret roterar medurs under dansen.

Välkommen att ta dina första steg in i salsavärlden tillsammans med Tina Åhlstrand och Johan Engberg från Club Bailamore.
För mer information kontakta oss gärna via vår hemsida clubbailamore.seFörkunskaper
I nivå 1 krävs inga förkunskaper. Vi utgår från att deltagarna inte dansat salsa tidigare. Vi har fokus på grund steg, taktkänsla och att föra och följa enklare turer. Ange i din anmälan om du vill delta som förare eller följare par har förtur.

Kursledare
Ledare: Johan Engberg och Tina Åhlstrand

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.

Vill du komma i kontakt med SV Gävleborg?
Välkommen att ringa oss på tfn 020-120 28 08.
Växeln är öppen mån-tors kl. 09–16.00, fredagar kl. 09–12.00.

Vi vill att du ska känna dig trygg när du deltar i vår verksamhet
Tillsammans fortsätter vi att visa hänsyn och vara rädda om varandra när vi träffas. Vi stannar hemma när vi har symptom, håller avstånd till varandra när vi möts, och vi fortsätter att tvätta händerna noga.