Musik, teater

Välkommen till familjekul på Högsgården!

Här kommer Ni att få träffa skogsväsen från de populära vandringarna vid Edsta Skola.

Trollkarlen Gabriel bjuder på en scenshow för hela familjen. Efter föreställningen gör vi ballongfigurer tillsammans med Trollkarlen Gabriel.

Försäljning av popcorn, festis och kaffe.

Gabriel är Trollkarlen alla har kommit att älska. Hans huvudsyssla är i dag trolleri men han har sedan väldigt ung ålder spelat och utbildat sig inom teater, musik och buktaleri, vilket man märker på hans trollerishower där han trollbinder både barn och vuxna och har en otrolig scennärvaro. Gabriel har varit med i såväl dagstidningar som radio och tv, bland annat Bingolotto och Barnkanalen. Han har också vunnit priser i flertalet talangtävlingar och trolleri SM. 2016 blev han svensk juniormästare i barntrolleri och är idag en av de mest bokade i Sverige.

Sixten Ericksson är en teaterintresserad kille från Hög. Han har skapat sagoväsen och berättelser för barnfamiljer. Hans teatervandring ”Trollkungens hemlighet”, lockade en stor publik under påskhelgen. Sixten har uppmärksammats i lokal radion, Hela Hälsingland och i Tv4:as Efter fem. Idag är han här med några av hans figurer. I höst planerar Sixten att starta en teatergrupp på Högsgården som så småningom ska sätta upp en känd föreställning för hela familjen. Kanske du är en av skådespelarna? Håll utkik på sociala medier om auditiontillfälle.

Biljetter : www.kulturbiljetter.se 60kr

Tid: totalt ca 70minuter